Vostok Investments

Da vaša vizija postane stvarnost

Izvođenje građevinskih radova

Pored investitorskih projekata, Vostok Investments bavi se i izvođenjem građevinskih radova u svim fazama. Vostok Investments pruža kompletan spektar usluga projektovanja i inženjeringa, nabavke, modularizacije, izgradnje, održavanja i upravljanja projektima. Od našeg osnivanja, neumorno radimo na pozitivnoj transformaciji građevinske industrije radeći svoj posao efikasno, stalno se usavršavajući i ispunjavajući obećanja.

 

U svom poslovanju djelujemo na idealima korporativnog upravljanja, zadovoljstva kupaca, održivosti i korporativne društvene odgovornosti prema međunarodnim standardima. Na svakom od naših operativnih tržišta dajemo prioritet trajnosti i strpljivom, postupnom rastu uz inovativne radove, u skladu sa univerzalnim principima konkurencije.

 

 

 

Akva park Raj

Akva park Raj u Vrnjačkoj Banji najveći je akvapark u Srbiji i regionu i nalazi se na površini od čak 4 hektara.

Na ovom projektu učestvovali smo kao podizvođačka firma na poslovima izvođenja grubih i finih građevinskih radova.

Akva park Niška Banja

U tekućoj godini započeli smo izvođenje armiračko betonskih radova na projektu izgradnje Akva parka u Niškoj Banji na površini od 5.4 hektara.

Na ovom projektu učestvujemo kao podizvođačka firma, koja pruža usluge nabavke, izvođenja radova i upravljanja projektom.

Rekonstrukcija Trga Radomira Putnika

 

Projekat rekonstrukcije Trga Radomira Putnika započeli smo u oktobru ove godine. 

Stambeno – Poslovni Kompleks Remetinečka u Zagrebu 

 

Ukupna bruto površina kompeksa iznosiće neverovatnih 38000 m2. Na ovom projektu učestvujemo kao podizvođačka firma zadužena za izvođenje armiračko-tesarskih radova.

Rekonstrukcija Vile na Dedinju

 

Radimo rekonstrukciju vile u Ulici Teodora Drajzera na Dedinju, po sistemu ključ u ruke. Trenutno smo u fazi rušenja postojećeg objekta.

Kontaktirajte nas

10 + 15 =