O NAMA

VOSTOK Investments d.o.o.

je mlada kompanija, koja se veoma dinamično razvija. Glavni prioritet kompanije je – poverenje klijenata. Visoke kvalifikacije, profesionalno iskustvo zaposlenih i jasna interakcija sa partnerima omogućavaju nam da sa uverenošću preuzimamo složene zadatke i postižemo zadate ciljeve.

Osnovna delatnost kompanije je organizacija procesa izgradnje stambenih i infrastrukturnih objekata počev od ideje do realizacije istih, a zatim i održavanje izgrađenih stambenih kompleksa, komunalnih usluga i javnih objekata.

Garantujemo visoki kvalitet, povoljne cene, individulani pristup svakom klijentu i spremnost da izađemo u susret željama u bilo kojoj fazi izgradnje objekta, kao i striktno poštovanje rokova i svih dogovora.

Koncept «pouzdanost» je važan atribut kako same kompanije tako i naših objekata u svim fazama izgradnje – od pripreme samog gradilišta pa do završetka građevinskih radova.

POUZDANOST

Tim kompanije čine samo kvalifikovani i iskusni zaposleni. Mi garantujemo profesionalizam i kompetentnost u poslu.

POVERENJE

Naša strategija se zasniva na društvenoj odgovornosti – poštovanju prava i interesa klijenata na tržištu nekretnina i izgradnje stambenih objekata.

Kontaktirajte nas

3 + 9 =